K-S Ilmastointihuolto

Ilmastointiurakointi uusiin ja vanhoihin kohteisiin

Ilmanvaihdon luotettava asiantuntija myös suuriin projekteihin

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ilmanvaihdon asiantuntija yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Ilmastointiurakointi- ja saneeraustöissä palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti; palveluihimme kuuluvat ilmanvaihdon

Kohteitamme ovat olleet esimerkiksi oppilaitokset, liike- ja teollisuuskiinteistöt, toimistot sekä asuinkiinteistöt. Urakointitoimintamme koostuu aina pienistä muutostöistä mittaviin saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, teollisuus, rakennusliikkeet, yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset asiakkaat. Toteutamme ilmastointiurakointi- ja saneeraustyöt laajalti Jyväskylän seudulla sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä!

Ilmastointiurakat suunnittelusta toteutukseen

Rakennuksissa syntyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joten nykyaikaista ilmanvaihtojärjestelmää tarvitaan pitämään ilmanlaatu hyvänä, talon rakenteet kunnossa ja energiatehokkuus optimaalisena. Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy suunnittelee ja toteuttaa kiinteistön ilmanvaihdon alusta loppuun. Teemme ilmastointiurakointia sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Uudiskohteissa kiinteistön toimiva ilmanvaihto on huomioitava viimeistään rakennusvaiheessa, mutta asiantuntevan ilmastointiurakoitsijan on hyvä olla mukana jo suunnittelusta asti. Näin varmistetaan, että kiinteistön ilmanvaihto rakennetaan toimivaksi ja määräysten mukaisesti heti alusta lähtien. Saneerauskohteissa päivitämme vanhan ilmanvaihtojärjestelmän nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen ratkaisuun. Palveluihimme kuuluvat myös ilmamäärien mittaus ja säätö, jotka ovat tärkeä osa toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää.

Ilmastointiurakointia 35 vuoden kokemuksella

Teemme ilmastointiurakointia 35 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on noin 30 ilmastointialan kokenutta ammattilaista, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan laajoja ilmastointiurakoita sekä tarjoamaan asiantuntevia ilmanvaihdon huolto-, asennus- ja saneerauspalveluita vaativiinkin kohteisiin. Tilaa ilmastointiurakointi niin uudis- kuin saneerauskohteisiin alan asiantuntijalta; meille mikään kohde ei ole liian pieni tai suuri.

Katso referenssimme

referenssit

Ota yhteyttä

pyyda_tarjous

Start typing and press Enter to search