K-S Ilmastointihuolto

Ilmastointiasennus

Vuosikymmenten kokemus kokonaisvaltaisesta ilmastointiurakoinnista

Ilmastointiasennus hoituu Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy:n ammattilaisilta niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Suunnittelemme sopivimmat ilmanvaihtoratkaisut aina kohdekohtaisesti huolellisen esityön perusteella. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti; emme pelkästään myy laitteita, vaan asennamme ne paikoilleen avaimet käteen -periaatteella. Asennamme sopivimmat ilmanvaihtoratkaisut yli kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmastoinnin asennus ongelmitta myös suurissa urakoissa

Ilmastoinnin asennus alkaa aina huolellisesta suunnittelusta. Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ilmanvaihtourakoinnin kokenut ammattilainen, joten suunnitelmissa osaamme ottaa huomioon niin kohteen iän ja rakenteet, mahdollisen aiemman ilmanvaihtojärjestelmän ja sen vaikutukset kuin sopivimmat laitteistotkin.

Ilmastointiasennus kattaa sekä ilmastointikanavien että ilmastointilaitteiden asennuksen; asennustyöt suoritetaan aina tarkasti ja huolellisesti määräysten mukaisesti. Ilmastointiasennuksessa on erityisen tärkeää pitää huolta rakennusaikaisesta puhtaudesta, jotta uusi ilmanvaihtojärjestelmä ei likaannu esimerkiksi pölystä tai muista epäpuhtauksista. Ammattilaisina otamme tämän huomioon jo töiden alkuvaiheessa ja suojaamme uuteen ilmanvaihtojärjestelmään käytettävät materiaalit ja tarvikkeet aina huolellisesti.

Optimaalinen ilmanvaihto kaikkiin kiinteistöihin

Tilaa ilmastointiasennus luotettavilta ammattilaisilta. Meillä on kokemusta mittavistakin ilmastointiurakoista esimerkiksi koulurakennuksiin ja suurikokoisiin liiketiloihin, asuinkiinteistöjä unohtamatta. Laadukkaasti tehty ilmastointiasennus takaa optimaalisen ilmanvaihdon kiinteistöön vuosiksi eteenpäin. Meiltä voit tilata myös huoltopalvelut. Toimimme laajalti Jyväskylän ja Keski-Suomen seudulla sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Start typing and press Enter to search