IV-urakointi sekä saneeraus- ja huoltotyöt luotettavasti julkisella sektorilla

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ilmanvaihdon asiantuntija yli 40- vuoden kokemuksella. Olemme olleet IV-urakoitsijana lukuisissa julkisen sektorin kohteissa viime vuosina. Lue lisää referensseistämme tästä ! Toteutamme laajatkin IV-urakoinnit ja ilmanvaihtojärjestelmien saaneurakset luotettavasti ja ammattitaidolla. Lisäksi teemme kattavasti IV-huoltotöitä sekä vikakorjauksia. Palveluvalikoimiimme kuuluu:

  • IV-urakat
  • saneeraustyöt
  • asennustyöt
  • huoltotyöt, nuohoustyöt
  • ilmamäärien mittaukset ja säädöt

Julkisen sektorin kohteitamme ovat olleet esimerkiksi koulut, oppilaitokset, kirkot, museorakennukset, sairaalat, liike- ja teollisuuskiinteistöt sekä toimistot ja asuinkiinteistöt. Urakointitoimintamme koostuu pienistä muutostöistä mittaviin ja haastaviin uudis- ja saneerauskohteisiin sekä huoltoihin.

Asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, teollisuus, rakennusliikkeet, yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset asiakkaat. Toteutamme ilmastointiurakointi- ja saneeraustyöt laajalti Jyväskylän seudulla sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä!

Ilmastointiurakat suunnittelusta toteutukseen

Rakennuksissa syntyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joten nykyaikaista ilmanvaihtojärjestelmää tarvitaan pitämään ilmanlaatu hyvänä, rakennuksen rakenteet kunnossa ja energiatehokkuus optimaalisena. Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy suunnittelee ja toteuttaa kiinteistön ilmanvaihdon alusta loppuun. Teemme ilmastointiurakointia sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Uudiskohteissa kiinteistön toimiva ilmanvaihto on huomioitava viimeistään rakennusvaiheessa, mutta asiantuntevan ilmastointiurakoitsijan on hyvä olla mukana jo suunnittelusta asti. Näin varmistetaan, että kiinteistön ilmanvaihto rakennetaan toimivaksi ja määräysten mukaisesti heti alusta lähtien. Saneerauskohteissa päivitämme vanhan ilmanvaihtojärjestelmän nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen ratkaisuun. Palveluihimme kuuluvat myös ilmamäärien mittaus ja säätö, jotka ovat tärkeä osa toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää. Ilmanvaihtolaitteiden huoltoja teemme sopimushuoltoina sekä vikakeikkoina.

Ilmastointiurakointia 40 vuoden kokemuksella

Teemme ilmastointiurakointia 40 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on noin 30 ilmastointialan kokenutta ammattilaista, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan laajoja ilmastointiurakoita sekä tarjoamaan asiantuntevia ilmanvaihdon huolto-, asennus- ja saneerauspalveluita vaativiinkin kohteisiin.