IV-huolto sekä urakointi- ja saneeraustyöt luotettavasti julkisella sektorilla

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ilmanvaihdon asiantuntija 40 vuoden kokemuksella. IV-huoltotöissä sekä muissa ilmanvaihdon urakoinneissa ja saneeraustöissä palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihdon

  • saneeraustyöt
  • asennustyöt
  • huoltotyöt

Julkisen sektorin kohteitamme ovat olleet esimerkiksi koulut, oppilaitokset, kirkot, museorakennukset, sairaalat, liike- ja teollisuuskiinteistöt sekä toimistot ja asuinkiinteistöt. Urakointitoimintamme koostuu pienistä muutostöistä mittaviin ja haastaviin uudis- ja saneerauskohteisiin sekä huoltoihin.

Asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, teollisuus, rakennusliikkeet, yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset asiakkaat. Toteutamme ilmastointiurakointi- ja saneeraustyöt laajalti Jyväskylän seudulla sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä!

Ilmastointiurakat suunnittelusta toteutukseen

Rakennuksissa syntyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joten nykyaikaista ilmanvaihtojärjestelmää tarvitaan pitämään ilmanlaatu hyvänä, rakennuksen rakenteet kunnossa ja energiatehokkuus optimaalisena. Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy suunnittelee ja toteuttaa kiinteistön ilmanvaihdon alusta loppuun. Teemme ilmastointiurakointia sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Uudiskohteissa kiinteistön toimiva ilmanvaihto on huomioitava viimeistään rakennusvaiheessa, mutta asiantuntevan ilmastointiurakoitsijan on hyvä olla mukana jo suunnittelusta asti. Näin varmistetaan, että kiinteistön ilmanvaihto rakennetaan toimivaksi ja määräysten mukaisesti heti alusta lähtien. Saneerauskohteissa päivitämme vanhan ilmanvaihtojärjestelmän nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen ratkaisuun. Palveluihimme kuuluvat myös ilmamäärien mittaus ja säätö, jotka ovat tärkeä osa toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää. Ilmanvaihtolaitteiden huoltoja teemme sopimushuoltoina sekä vikakeikkoina.

Ilmastointiurakointia 40 vuoden kokemuksella

Teemme ilmastointiurakointia 40 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on noin 30 ilmastointialan kokenutta ammattilaista, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan laajoja ilmastointiurakoita sekä tarjoamaan asiantuntevia ilmanvaihdon huolto-, asennus- ja saneerauspalveluita vaativiinkin kohteisiin.