IV-työt, huollot, korjaukset ja saneeraukset yrityksille

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ilmanvaihdon asiantuntija 40 vuoden kokemuksella. Meidän kautta saat IV-työt yrityksesi tarpeisiin luotettavasti. Ilmastointihuolto, -urakointi- ja saneeraustöissä palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Palveluihimme kuuluvat

  • ilmanvaihdon saneeraus- ja asennustyöt
  • ilmanvaihtolaitteiden huoltotyöt
  • ilmanvaihtokanavien puhdistukset
  • ilmamäärien mittaukset ja säädöt
  • ilmanvaihtotarvikkeiden myymälä

Palvelemme yritysasiakkaitamme monipuolisesti ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa. Yritysasiakaskuntamme koostuu pienistä huolto- ja asennusyrityksistä isoihin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme yritysasiakkaillemme huolto-, urakointi-, asennuspalveluita pienistä huolto- ja muutostöistä isoihin saneerausurakoihin. Lisäksi tarvikemyymälästämme löytyy kattava valikoima suodattimia ja ilmanvaihdon tarvikkeita ja laitteita yritysten tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Ilmastointiurakat suunnittelusta toteutukseen

Rakennuksissa syntyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joten nykyaikaista ilmanvaihtojärjestelmää tarvitaan pitämään ilmanlaatu hyvänä, rakennuksen rakenteet kunnossa ja energiatehokkuus optimaalisena. Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy suunnittelee ja toteuttaa kiinteistön ilmanvaihdon alusta loppuun. Teemme ilmastointiurakointia sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Uudiskohteissa kiinteistön toimiva ilmanvaihto on huomioitava viimeistään rakennusvaiheessa, mutta asiantuntevan ilmastointiurakoitsijan on hyvä olla mukana jo suunnittelusta asti. Näin varmistetaan, että kiinteistön ilmanvaihto rakennetaan toimivaksi ja määräysten mukaisesti heti alusta lähtien. Saneerauskohteissa päivitämme vanhan ilmanvaihtojärjestelmän nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen ratkaisuun. Palveluihimme kuuluvat myös ilmamäärien mittaus ja säätö, jotka ovat tärkeä osa toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää. Ilmanvaihtolaitteiden huoltoja teemme sopimushuoltoina sekä vikakeikkoina.

Ilmastointiurakointia 40 vuoden kokemuksella

Teemme ilmastointiurakointia 40 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on noin 30 ilmastointialan kokenutta ammattilaista, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan laajoja ilmastointiurakoita sekä tarjoamaan asiantuntevia ilmanvaihdon huolto-, asennus- ja saneerauspalveluita vaativiinkin kohteisiin.