Ilmastointiurakointia uusiin ja vanhoihin kohteisiin – luotettavasti mukana myös vaativissa projekteissa

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ilmanvaihdon asiantuntija neljän vuosikymmenen kokemuksella. Meillä on erittäin laaja kokemus ilmastointiurakoinnista ja ilmanvaihdon saneeraustöistä erilaisissa kohteissa. Toimimme pääasiassa Jyväskylän seudulla, sopimuksen mukaan myös kauempana. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti; palveluihimme kuuluvat ilmanvaihdon

IV-urakointikohteitamme ovat olleet esimerkiksi koulut, liike- ja teollisuuskiinteistöt, toimistot sekä asuinkiinteistöt. Olemme tehneet IV -urakointia myös kirkoissa, sairaaloissa, museoissa ja monissa muissa erittäin vaativissa urakointikohteissa. Lue lisää referensseistämme tästä!

Urakointitoimintamme koostuu aina pienistä muutostöistä mittaviin saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, teollisuus, rakennusliikkeet, yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset asiakkaat. Toteutamme ilmastointiurakointi- ja saneeraustyöt laajalti Jyväskylän seudulla sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä!

Unelmoinnista urakointiin – näin tavoitat tekijät:

Soita numeroon: 014 410 4100. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi kustannustehokkaasti. Voit myös hyödyntää helppokäyttöistä lomaketta tarjouspyynnön lähettämiseen.

Ilmastointiurakat suunnittelusta toteutukseen

Kiinteistöissä syntyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joten tehokasta ilmanvaihtojärjestelmää tarvitaan pitämään ilmanlaatu hyvänä. Nykyaikainen, toimiva toteutus pitää myös talon rakenteet kunnossa ja pitää energiatehokkuuden optimaalisena. Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy suunnittelee ja toteuttaa kiinteistön ilmanvaihdon alusta loppuun.

Uudiskohteissa asiantuntevan ilmastointiurakoitsijan on hyvä olla mukana jo suunnittelusta saakka. Näin varmistetaan, että kiinteistön ilmanvaihto rakennetaan toimivaksi ja määräysten mukaisesti heti alusta lähtien. Saneerauskohteissa päivitämme vanhan ilmanvaihtojärjestelmän nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen ratkaisuun. Palveluihimme kuuluvat myös ilmamäärien mittaus ja säätö, jotka ovat tärkeä osa toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää.

Ilmastointiurakointia 40 vuoden kokemuksella

Palveluksessamme on noin 30 ilmastointialan kokenutta ammattilaista, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan laajoja ilmastointiurakoita sekä tarjoamaan asiantuntevia ilmanvaihdon huolto-, asennus- ja saneerauspalveluita vaativiinkin kohteisiin. Tilaa ilmastointiurakointi niin uudis- kuin saneerauskohteisiin alan asiantuntijalta; meille mikään kohde ei ole liian pieni tai suuri.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt »