Ilmanvaihdon saneeraus – ketterästi mukana kaikissa tarvittavissa kohteissa

Ilmanvaihdon saneeraus on Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy:n ydinpalveluita. Olemme toteuttaneet lukuisia ilmanvaihdon saneerausurakoita sekä pieniin että suuriin kohteisiin. Ilmanvaihtosaneeraus voidaan toteuttaa yksittäisenä urakkana tai rakennuksen muun saneerauksen, kuten putkiremontin, yhteydessä. Ottamalla meihin yhteyttä, voimme keskustella lisää ilmanvaihdon saneerauksesta kohteeseesi sekä tehdä kilpailukykyisen tarjouksen saneerausurakasta. Kohteitamme ovat olleet esimerkiksi koulut, liike- ja teollisuuskiinteistöt, taloyhtiöt, toimistot sekä yksityiset asuinkiinteistöt ja toimimme niin Jyväskylän seudulla kuin muuallakin Suomessa sopimuksen mukaan.

Mietityttävätkö kustannukset?

Soita numeroon: 014 410 4100. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi kustannustehokkaasti. Voit myös hyödyntää helppokäyttöistä lomaketta tarjouspyynnön lähettämiseen.

Ilmanvaihtosaneeraus on avain energiatehokkuuteen

Ilmanvaihtosaneeraus on tarkoituksenmukaista esimerkiksi vanhoissa rakennuksissa, joiden ilmanvaihtojärjestelmä ei enää vastaa tämän päivän vaatimuksia; kun ilmanvaihtojärjestelmä päivitetään nykyaikaan, rakennuksen energiatehokkuus paranee huomattavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennuksen lämmitys- ja sähkökustannuksissa voidaan saada huomattaviakin säästöjä. Toimiva ilmanvaihtojärjestelmä pitää osaltaan myös kiinteistön rakenteet kunnossa sekä parantaa asumismukavuutta.

Kokonaisvaltaista ilmastointiurakointia – pyydä tarjous!

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ilmanvaihdon luotettava asiantuntija; meillä on 40 vuoden kokemus ilmastointiurakoinnista. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihdon saneeraus sekä asennus- ja huoltotyöt. Pitkä kokemuksemme, laaja osaamisemme sekä henkilökuntamme tietotaito ovat toimintamme ydintä ja takaavat ammattimaisen työnjäljen kohteessa kuin kohteessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!