Palvelumme peruspuhdistuksesta suunnitteluun ja vaativaan iv-urakointiin

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy palvelee ilmanvaihtoasioissa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, yritykset, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet sekä yksityiset kotitaloudet.

Urakointitoimintamme koostuu pienistä muutostöistä suuriin saneeraus­kohteisiin. Toteutamme pienet saneeraukset ja esimerkiksi tilamuutoksista johtuvat iv-asennukset joustavasti ja nopeallikin aikataululla. Toteutamme myös vaativat IV-urakat luotettavasti ja ammattitaidolla. Olemme olleet IV-urakoitsijoina lukuisissa kouluhankkeissa, liike- ja teollisuuskiinteistöjen saneerauksissa sekä vaativissa sairaala, kirkko ja museohankkeissa sekä erilaisissa suojelukohteissa mm Alvar Aallon suunnittelimissa rakennuksissa. Referensseissä voit tutustua asiakaskohteisiimme vuosikymmenten varrella.

Hoidamme kiinteistöjen ilmanvaihtolaitteiden huollot ja vikakorjaukset sekä määräaikaishuollot myös vuo­sisopimustöinä. Teemme ilmanvaihtokanavien puhdistuk­sia, ilmanmäärän mittauksia ja säätöjä niin asunnoissa kuin teollisuuskiinteistöissäkin. Kun asioit kanssamme, saat kattavaa IV-palvelua todelliselta asiantuntijalta.

Korjaamme ilmanvaihtolaitteet merkistä riippumatta, ja olemme valtuutettu Enervent, Swegon Ilto, Vallox, Iloxair, Systemair ja Heatco (Flexit) takuuhuoltoliike.