Ilmanvaihdon suodattimet eri merkkeihin

Myymälästämme, osoitteesta Miilukatu 6, löytyvät kattavasti suodattimet niin omakotitalojen iv-koneisiin kuin kerrostalojenkin ilmanvaihtolaitteisiin. Valikoimiimme kuuluu laaja valikoima eri merkkisten ilmanvaihtokoneiden hienosuodattimia, pussisuodattimia omakotitalojen iv-koneisiin ja isojen kiinteistöjen ilmanvaihtolaitteisiin sekä laaja valikoima eri suodatusluokan mattosuodattimia. Meiltä löytyvät myös  erikoissuodattimet esimerkiksi automaalaamojen tarpeisiin.

Teemme mielellämme tarjouksen taloyhtiön suodattimista. Teemme tarvittaessa myös iv-koneiden huollon ja iv-koneiden suodattimien vaihtotyön puolestanne. Huollon yhteydessä tarkistamme aina myös iv-koneen toiminnan ja säädöt ja teemme tarvittavat korjaukset.

Suodattimet ilmanvaihtokoneeseesi Miilukadun myymälästämme!

Tarvikemyymälästämme Jyväskylän Seppälästä, osoitteesta Miilukatu 6, löytyvät ilmanvaihdon suodattimet niin kotitalouksien kuin taloyhtiöiden ja teollisuudenkin tarpeisiin. Ota yhteyttä!

Meidän kauttamme saat muun muassa:

  • Kasetti- ja pussisuodattimet sekä kotitalouksille että kiinteistöjen LTO-koneisiin.
  • Suodatinkankaat
  • Patterisuodattimet
  • Raitisilmasuodattimet
  • Korvausilmasuodattimet
  • Liesikupujen rasvasuodattimet
  • Puzer ja Allaway keskuspölynimureiden suodattimet

Saatavilla on suodattimia mm. seuraaviin merkkeihin: Vallox / MUH, Swegon Casa/ ILTO, Ensto Enervent, Vilpe, Parmair, Sunair, Iloxair, Flexit.

Keski-Suomen Ilmastointihuolto on ilmanvaihdon ammattilainen, jos kaipaat apua ilmanvaihtokoneen huollossa tai olet vailla iv-koneen suodattimia tai varaosia,

Ota yhteyttä 014 410 4100, myymälämme löydät osoitteesta Miilukatu 6, 40320 Jyväskylä

Säännöllinen ilmanvaihtolaitteiden huolto kannattaa!

Säännöllisellä ilmanvaihtolaitteiden huollolla varmistat hyvän sisäilman laadun ja ilmanvaihtolaitteiston oikean toiminnan. Riittävän usein tehty suodattimien vaihto takaa sen, että suodattimien pölykuorma ei heikennä ilmanvaihtokoneen toimintakykyä ja sisäilma pysyy raikkaana. Ilmanvaihtojärjestelmä pysyy moitteettomassa toimintakunnossa, kun ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdetaan säännöllisesti. Samoin korvausilmaventtiileiden suodattimet on hyvä vaihtaa säännöllisesti. Ilmanvaihdon suodattimet tulisi vaihtaa kohteesta riippuen vähintään 1-2 kertaa vuodessa.

Halutessasi voit tilata suodattimet etukäteen ja pakkaamme ne valmiiksi, myös nouto myymälän ulkopuolelta, ilman ihmiskontaktia, onnistuu! Taloyhtiöitä voimme laskuttaa suoraan noudetuista suodattimista.

https://www.ilmastointihuolto.com/ilmanvaihtopalvelut/ilmastointilaitteiden-huolto/

https://www.ilmastointihuolto.com/ilmanvaihtolaitteet-ja-tarvikkeet/