Ilmanvaihdon suodattimet eri merkkeihin

Säännöllisellä ilmanvaihtolaitteiden huollolla varmistat hyvän sisäilman laadun ja ilmanvaihtolaitteiston oikean toiminnan. Riittävän usein tehty suodattimien vaihto takaa sen, että suodattimien pölykuorma ei heikennä ilmanvaihtokoneen toimintakykyä ja sisäilma pysyy raikkaana.

Ilmanvaihtojärjestelmä pysyy moitteettomassa toimintakunnossa, kun ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdetaan säännöllisesti. Samoin korvausilmaventtiileiden suodattimet on hyvä vaihtaa säännöllisesti. Ilmanvaihdon suodattimet tulisi vaihtaa kohteesta riippuen vähintään 1-2 kertaa vuodessa.

Tarvikemyymälästämme Jyväskylän Seppälästä osoitteesta Miilukatu 6, löytyvät ilmanvaihdon suodattimet niin kotitalouksien kuin taloyhtiöiden ja teollisuudenkin tarpeisiin. Ota yhteyttä!

Meidän kauttamme saat muun muassa:

  • Kasetti- ja pussisuodattimet sekä kotitalouksille että kiinteistöjen LTO-koneisiin.
  • Suodatinkankaat
  • Patterisuodattimet
  • Raitisilmasuodattimet
  • Korvausilmasuodattimet
  • Liesikupujen rasvasuodattimet
  • Puzer ja Allaway keskuspölynimureiden suodattimet

Saatavilla on suodattimia mm. seuraaviin merkkeihin: Vallox / MUH, Swegon Casa/ ILTO, Ensto Enervent, Vilpe, Parmair, Sunair, Iloxair, Flexit.

 

Keski-Suomen Ilmastointihuolto on ilmanvaihdon ammattilainen, jos kaipaat apua ilmanvaihtokoneen huollossa tai olet vailla iv-koneen suodattimia tai varaosia,

Ota yhteyttä 014 410 4100, myymälämme löydät osoitteesta Miilukatu 6, 40320 Jyväskylä

https://www.ilmastointihuolto.com/yhteystiedot/ 

Myymälästämme löytyy kattavasti suodattimet omakotitalojen iv-koneisiin sekä kerrostalojen iv-koneisiin. Teemme mielellämme tarjouksen taloyhtiön suodattimista. Teemme myös iv-koneiden huollon ja iv-koneiden suodattimien vaihtotyön puolestanne. Huollon yhteydessä tarkistamme myös iv-koneen toiminnan ja säädöt ja teemme tarvittavat korjaukset.

Halutessasi voit tilata suodattimet etukäteen ja pakkaamme ne valmiiksi, myös nouto myymälän ulkopuolelta, ilman ihmiskontaktia, onnistuu! Taloyhtiöitä voimme laskuttaa suoraan noudetuista suodattimista.

https://www.ilmastointihuolto.com/ilmanvaihtopalvelut/ilmastointilaitteiden-huolto/

https://www.ilmastointihuolto.com/ilmanvaihtolaitteet-ja-tarvikkeet/