Moottorit, IV-puhaltimet ja kanavapuhaltimet lukuisiin eri laitteisiin

Tarvikemyymälästämme Jyväskylän Seppälästä osoitteesta Miilukatu 6, löytyy laaja valikoima ilmanvaihtokoneiden ja huippuimureiden moottoreita ja puhaltimia. Lisäksi myymälästämme löytyvät myös eri kokoiset kanavapuhaltimet. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään moottorin tai puhaltimen juuri sinun laitteeseesi. Lisäksi valikoimaamme kuuluu moottoreihin liitettävät käynnistyskondensaattorit.

Puhallintoimittajamme on EBM-Papst. Lisäksi myymälästämme löytyy kattava valikoima eri valmistajien alkuperäispuhaltimia sekä moottoreita.

Soita 014 4100 4100 ja kysy lisää moottoreista!

Ilmanvaihtolaitteiden moottoreiden vaihdot asiantuntemuksella!

Pitääkö ilmanvaihtolaitteesi epämääräistä ääntä? Syynä voi olla ilmanvaihtolaitteen moottorissa oleva laakerivika. Ilmanvaihtolaitteiden pieniä moottoreita ei juurikaan laakeroida. Moottorin vaihtaminen on järkevämpi vaihtoehto.  Ilmanvaihtolaitteiden ja huippuimureiden moottorinvaihdot ja ilmanvaihtolaitteiden huoltotyöt hoituvat ammattitaitoisten asentajiemme avulla sujuvasti. Kattavan varaston ansiosta moottorinvaihdot ja ilmanvaihtolaitteiden huollot pystytään tekemään nopeallakin aikataululla. Kysy lisää huoltopalveluistamme!