Liesikuvut ja liesituulettimet uusiin ja saneerauskohteisiin

Liesikupu tai liesituuletin on usein keittiön sydän. Tehokkaasti ja oikein toimiva liesikupu tai liesituuletin poistaa huoneilmasta ruoan valmistuksessa syntyneet hajut ja höyryt. Liesituulettimen tai liesikuvun valintaan kannattaakin käyttää aikaa ja miettiä omia käyttötarpeita.

Tarvikemyymälästämme Jyväskylän Seppälästä osoitteesta Miilukatu 6, löytyy Vallox, Swecon Casa, Franke ja Savo merkkien liesikupuja ja liesituulettimia. Lisäksi saamme tilaamalla myös muiden laitevalmistajien laitteita.  Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan laitteen juuri sinun kotisi ilmanvaihtojärjestelmään. Ota yhteyttä!

Liesikupujen ja liesituulettimien asennuspalvelu

Liesikupujen ja ilmanvaihtolaitteiden vaihdot ja ilmanvaihtolaitteiden huoltotyöt hoituvat ammattitaitoisten asentajiemme avulla sujuvasti. Kysy lisää asennuspalveluistamme!

 

Liesikupujen ja liesituulettimen varaosat

Tarvikemyymälästämme löytyy myös kattava valikoima varaosia eri merkkien liesituulettimiin ja liesikupuihin. Liesikupujen ja -tuulettimien rasvasuodattimet on hyvä vaihtaa aika ajoin. Vaikka rasvasuodatinta pesee säännöllisesti, rasvasuodattimeen kertyy ajan mittaan pölyä ja rasvaa ja suodattimen teho heikkenee. Meiltä saat eri merkkien rasvasuodattimet suoraan hyllystä. Lisäksi meiltä löytyy pesuaineet rasvasuodattimien pesuun.

Lisäksi myymälästämme Miilukadulta löytyy kattava valikoima liesituulettimien ja liesikupujen varaosia esimerkiksi lapun suojalaseja, erilaisia kiinnikkeitä ja painonappeja. Kysy lisää 014 410 4100!

Huoltotiimimme tekee päivittäin erilaisia huoltotöitä liesikupuihin tai liesituulettimiin sekä näihin liittyviin huippuimureihin. Mikäli sinulla on ongelmia liesituulettimen tai liesikuvun toiminnassa ota yhteyttä huoltoomme 014 410 4100 tai k-s@ilmastointihuolto.com