Ilmanvaihtokoneet uusiin rakennuksiin ja saneerauskohteisiin

Ilmanvaihtojärjestelmä on todella tärkeä osa toimivaa ja tervettä rakennusta. Ilmanvaihtojärjestelmän ja ilmanvaihtokoneen valintaan kannattaa käyttää aikaa ja pyytää apua ammattilaiselta. Rakennatpa uutta taloa tai suunnittelet vanhan ilmanvaihtojärjestelmän saneerausta, meiltä löytyvät juuri sinulle sopivat ilmanvaihtokoneet ja -laitteet. Autamme sinua omaan projektiisi sopivien tuotteiden valinnassa. Ota yhteyttä!

Jyväskylän Seppälässä osoitteessa Miilukatu 6 sijaitsevasta myymälästämme löytyvät muun muassa Vallox / MUH, Swegon Casa ja Enervent ilmanvaihtokoneet kotitalouksille.

Ilmanvaihtolaitteiden vaihdot ja ilmanvaihtolaitteiden huoltotyöt hoituvat ammattitaitoisten asentajiemme avulla sujuvasti. Kysy lisää asennuspalveluistamme!

Näin tilaat tekijät paikalle:

Soita numeroon: 014 410 4100
tai hyödynnä helppokäyttöistä lomaketta viestin lähettämiseen.

 

Ilmanvaihtolaitteiden huolto ja korjaus kaikkiin merkkeihin

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy:n asiantuntemus kattaa monipuolisesti useiden eri valmistajien ilmanvaihtolaitteet; meiltä saat ilmanvaihtolaitteiden huollon ja korjauksen merkistä riippumatta. Huoltopalvelumme kattavat ilmanvaihtokanavien puhdistukset, ilmanmäärän mittaukset sekä ilmanmäärän säädöt kohteeseen kuin kohteeseen.

Säännöllinen ilmastointihuolto – se kannattaa!

Ilmanvaihtokanaviin kertyy ajan myötä pölyä ja likaa, joka heikentää ilmanvaihtojärjestelmän toimintaa. Laitteiston toiminta voi myös pitkän käyttöiän tai mekaanisen syyn seurauksena heikentyä tai vioittua, jolloin ilmastointilaitteen huolto- tai korjaustoimenpiteet tulevat ajankohtaisiksi. Kun ilmastointihuolto tehdään säännöllisesti, ilmanvaihtojärjestelmä pysyy moitteettomassa toimintakunnossa. Toimiva ilmastointijärjestelmä sekä säännöllinen ilmanvaihtokanavien puhdistus ovat tärkeässä roolissa kiinteistön kunnon, energiatehokkuuden ja sen käytettävyyden ylläpitämisessä. Huoltopalveluihimme kuuluvat

Ilmanvaihtolaitteiden huolto ja saneeraus

  • Ilmanvaihtolaitteiden huollot myös vuosisopimustöinä
  • Määräaikaishuollot
  • Ilmanvaihtokoneiden vaihdot
  • Ilmanvaihdon muutostyöt ja saneeraukset

Ilmanvaihtolaitteiden korjaus

Ilmanvaihtojärjestelmien huolto

  • Ilmanvaihtokanavien puhdistukset
  • Ilmanmäärän mittaukset
  • Ilmanmäärän säädöt

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt »