K-S Ilmastointihuolto

Ilmanvaihdon saneeraus

Toteutamme saneerausurakat kaikkiin kohteisiin

Ilmanvaihdon saneeraus on Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy:n ydinpalveluita. Olemme toteuttaneet lukuisia ilmanvaihdon saneerausurakoita niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Ilmanvaihtosaneeraus voidaan toteuttaa yksittäisenä urakkana tai rakennuksen muun saneerauksen, kuten putkiremontin, yhteydessä. Ottamalla meihin yhteyttä, voimme keskustella lisää ilmanvaihdon saneerauksesta kohteeseesi sekä tehdä kilpailukykyisen tarjouksen saneerausurakasta. Kohteitamme ovat olleet esimerkiksi koulut, liike- ja teollisuuskiinteistöt, taloyhtiöt, toimistot sekä yksityiset asuinkiinteistöt ja toimimme niin Jyväskylän seudulla kuin muuallakin Suomessa sopimuksen mukaan.

Ilmanvaihtosaneeraus on avain energiatehokkuuteen

Ilmanvaihtosaneeraus on tarkoituksenmukaista esimerkiksi vanhoissa rakennuksissa, joiden ilmanvaihtojärjestelmä ei enää vastaa tämän päivän vaatimuksia; kun ilmanvaihtojärjestelmä päivitetään nykyaikaan, rakennuksen energiatehokkuus paranee huomattavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennuksen lämmityskustannuksissa voidaan saada huomattaviakin säästöjä. Toimiva ilmanvaihtojärjestelmä pitää osaltaan myös kiinteistön rakenteet kunnossa sekä parantaa asumismukavuutta. Ilmanvaihdon saneeraus kestää kohteesta riippuen muutamasta päivästä viikkoihin.

Kokonaisvaltaista ilmastointiurakointia meiltä

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ilmanvaihdon luotettava asiantuntija; meillä on 35 vuoden kokemus ilmastointiurakoinnista. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihdon saneeraus sekä asennus- ja huoltotyöt. Pitkä kokemuksemme, laaja osaamisemme sekä henkilökuntamme tietotaito ovat toimintamme ydintä ja takaavat ammattimaisen työnjäljen kohteessa kuin kohteessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Start typing and press Enter to search